Coaching, personlig utvikling og kommunikasjon

Host og hark og djevelsk kur

Det begynte noen dager før jul. Jeg våknet søndag morgen med dundrende hodepine og trodde jeg ikke hadde tålt hvitvinen til middagen kvelden før.
En lang tur i skogen med hunden ville sikkert gjøre underverker.
Verk ble det, men med fravær av «under». Verk i hele kroppen. Og feber. Og betent i halsen og ørene og bihulene. Rett til sengs. Ok, det ville sikkert være over i løpet av et par dager.
Der tok jeg feil. Virusene eller hva det nå er, bestemte seg for å leie seg inn hos meg på ubestemt tid. De har klort seg fast, med senter i en klump i brystet som suger energi og gjør meg matt. Jeg er ikke syk lenger, men dagene går i langsom kino med bleke pastellfarger. Nå har det gått tre uker. Fryktelig ergerlig, jeg gidder da ikke å ha det slik! 

For noen dager siden kom jeg over følgende innlegg på nettet fra healeren Inge Ås: «Det virker som om hele Norge trenger “djeveldrikken” min for tiden. Fersk ingefær, hvitløk, sitron, honning, kanel og cajennepepper i varmt vann drikkes flere ganger daglig. Pluss et dampbad med fersk ingefær i et vaskevannsfat og så puster du dyyypt inn! Lykke til! Inge Ås»

Nå er jeg på kur på andre dagen. Har ikke prøvd dampbadet, men har gulpet i meg noen ladninger av drikken. Den smaker ikke akkurat djevelsk godt, men gjør forhåpentligvis djevelsk godt. I hvert fall har den fått fart på slimløsingen. Jeg hoster og harker og føler meg som en slimfabrikk. Og jammen synes jeg at jeg har fått tilbake litt mer energi i dag.

Dette går riktig vei! Jeg ser for meg at virusene griper seg panisk til strupen og ruller med øynene før de løser seg opp og dør i et etsende bad av ingefær, hvitløk og kajenne.

*

Coach: Har du også gått ned for telling i det siste? I så fall, kanskje «djeveldrikken» til Inge Ås er verdt å prøve? Den inneholder fine ingredienser fra naturens eget apotek. Riktig god bedring!
Og godt nytt år!
Leave a Reply

OBS! Spambeskyttelse: Du må løse følgende regnestykke før du sender kommentaren: *